پنجشنبه، 9 فروردین 1403

ویزیت بیماران مزمن ساوجی در منزل

ویزیت بیماران مزمن ساوجی در منزل
رئیس بیمارستان تامین اجتماعی شهید چمران ساوه از ویزیت بیماران مزمن در منزل مسکونی خویش برای اولین بار در کشور خبر داد.

به گزارش اداره کل روابط عمومی و به نقل از ایسنا؛دکتر سیدفرهاد سبط طباطبایی یزدی ، طرح درمان بیماران مزمن را با اقدامی در راستای حفاظت از بیماران مزمن و  زمینه‌ای و پرخطر در برابر کرونا عنوان و اظهار کرد: در راستای کاهش مراجعات غیرضروری، افزایش رضایتمندی بیماران در شرایط کرونایی، ادامه روند درمان بیماران مزمن مبتلا به فشارخون، دیابت، نارسایی‌های قلبی و کلیوی از طریق تماس تلفنی کارشناس پرستاری پیگیری و پس از مشاوره با متخصص مربوطه، داروهای این بیماران به درب منزل آنها ارسال می‌شود.

وی توضیح داد: تا قبل از شیوع بیماری کووید ۱۹، بیماران مزمن مبتلا به فشارخون، دیابت، نارسایی قلبی و کلیوی در فواصل منظم به کلینیک دیابت و فشارخون این مرکز مراجعه می‌کردند و پس از انجام آزمایشات روتین و ویزیت متخصص، داروی مورد نیاز خود را از داروخانه بیمارستان تهیه می کردند. با شیوع کروناویروس و با توجه به اینکه این بیماران با ریسک بالای ابتلا به کووید ١٩ مواجه هستند، عدم حضورشان در مراکز عمومی و پر ازدحام بویژه بیمارستان‌ها بسیار حائز اهمیت است، از طرفی کنترل منظم و انجام آزمایشات دوره‌ای برای این بیماران بسیار حیاتی است، بنابراین این مرکز به منظور حفظ سلامتی بیماران و  کاهش تجمعات، اقدام به پیگیری روند درمان این بیماران به صورت غیرحضوری کرده است.

***به کانال سازمان نظام پزشکی بپیوندید

رئیس بیمارستان شهید چمران ساوه افزود: سبک کار بدین شکل است که مسئول کلینیک دیابت و فشارخون با بیماران مزمن بویژه افرادی که تحت درمان با انسولین و وارفارین هستند، یا اختلال کراتینین خون دارند و در کلینیک دیابت و فشار خون این مرکز دارای پرونده هستند، تماس حاصل کرده و وضعیت سلامتی بیمار و نحوه مصرف دارو و زمان آزمایش مجدد را پیگیری می‌کند.

وی با اشاره به خدمت رسانی به افزون بر ۱۲۰۰ نفر از مراجعین دارای بیماری زمینه‌ای از آغاز اجرای طرح اظهار کرد: با توجه به اینکه این مرکز درمانی در اسفندماه سال گذشته و فروردین ماه سال جاری به عنوان مرکز فوکال پوینت کرونا در شهرستان ساوه فعالیت می‌کرد، تلاش شده تا حتی‌الامکان فضایی ایمن و سالم برای مراجعین فراهم شود.

وی بیان کرد: از جمله اقداماتی که به منظور پیشگیری از شیوع کرونا در این مرکز اجرا شد می‌توان به اختصاص فضایی جهت تریاژ بیماران تنفسی، جداسازی اورژانس کرونا از اورژانس بیماران عادی، اختصاص دو بخش از بخش‌های بیمارستان منحصرا به بیماران کرونا و جداسازی این بخش‌ها از سایر فضاهای بیمارستان، غربالگری کلیه مراجعین بدو ورود به بیمارستان، اجرای تمهیداتی جهت حفظ فاصله اجتماعی، ارسال داروی بیماران مزمن به درب منزل آنها، پیگیری روند درمان بیماران مزمن، نصب مواد ضد عفونی کننده در کلیه فضاهای بیمارستان و ... اشاره کرد.

دکتر طباطبایی به غیردولتی بودن این بیمارستان و  وابستگی آن به سازمان تامین اجتماعی، اشاره کرد و افزود: هیچ هزینه‌ای بابت این خدمات از بیماران دریافت نمی‌شود و بیماران می‌توانند از طریق تماس با شماره تلفن ٠٩١٨٢٥١٨٧٣٢ از خدمات فوق بهره‌مند شوند.

انتهای پیام

زهرا رحیمی امتیاز به خبر :

ارسال نظرات

نام

ایمیل

وب سایت

نظرات شما

هم اکنون هیچ نظری ارسال نشده است. شما می توانید اولین نظردهنده باشد.