پنجشنبه، 9 فروردین 1403

مصرف هرگونه مواد الکلی تاثیری در پیشگیری از ابتلا به کرونا ندارد

مصرف هرگونه مواد الکلی تاثیری در پیشگیری از ابتلا به کرونا ندارد
رئیس بخش مسمومین بیمارستان لقمان حکیم با تاکید بر اینکه مصرف هرگونه مواد الکلی به صورت خوراکی تاثیری در پیشگیری از ابتلا به بیماری کرونا ندارد، گفت: مصرف الکل متانول منجر به نابینایی، کاهش سطح هوشیاری و حتی مرگ شده است.

به گزارش اداره کل روابط عمومی ، شاهین شادنیا، رئیس بخش مسمومین بیمارستان لقمان حکیم با اشاره به اینکه در روزهای اخیر و به طور ناگهانی موارد مسمومیت با الکل متیلیک یا متانول افزایش یافته، اظهار داشت: بیمارانی که مراجعه می‌کنند دارای علائم چشمی شامل کاهش دید، تاری دید، نابینایی، کاهش سطح هوشیاری بوده و حتی در مواردی شاهد مرگ برخی مراجعان بوده‌ایم.

وی ادامه داد: در عمده مراجعان باور غلطی ایجاد شده که در واقع مصرف خوراکی الکل می‌تواند نقش پیشگیری از ابتلا به بیماری کرونا ویروس داشته باشد.

رئیس بخش مسمومین بیمارستان لقمان حکیم با تاکید بر اینکه مصرف هرگونه مواد الکلی به صورت خوراکی تاثیری در پیشگیری از ابتلا به کرونا ندارد، گفت: ویروس‌ها به ترکیبات الکلی حاوی ۷۰ درجه صرفا برروی سطوح و دست‌ها حساسند و مصرف خوراکی الکل نه تنها تاثیری در پیشگیری از ویروس کرونا ندارد بلکه حتی می‌تواند منجر به مرگ شود.

شادنیا تمامی باورهای غلط درباره مصرف مواد الکلی با هدف پیشگیری از کرونا را مردود دانست و خاطرنشان کرد: مصرف الکل خصوصا ترکیباتی که بر پایه متیلیک هستند در بدن ایجاد سمیت می کنند که بسیار خطرناک و دارای عوارض است.

وی با بیان اینکه فردی که الکل سمی مصرف می‌کند خود را بدون دلیل در معرض خطر قرار می‌دهد،یادآور شد: با توجه به همه گیری ویروس کرونا حتی ممکن است فردی برای درمان مسمومیت ناشی از الکل به مراکز درمانی مراجعه کند و در مسیر منزل تا بیمارستان و مراکز درمانی بیماری ویروسی دیگری نیز گریبانگیر شخص و یا خانواده  فرد شود.

انتهای پیام/

برچسب ها : کرونا
زهرا رحیمی امتیاز به خبر :

ارسال نظرات

نام

ایمیل

وب سایت

نظرات شما

هم اکنون هیچ نظری ارسال نشده است. شما می توانید اولین نظردهنده باشد.